Velkommen til Plan Organics team af testere

Hos Plan Organic har vi i de seneste 10 år arbejdet med økologisk og bæredygtig skønhedspleje i den absolut bedste klasse. Det bedste fra naturen og den moderne videnskab!

Vi kan tale meget længe om dette, men vi synes ærligt talt at det er endnu bedre, hvis andre er med til at udbrede budskabet. Derfor er vi også glade for at kunne byde dig velkommen til vores verden! Det du skal koncentrere dig om er, at anvende produkterne, lægge mærke til, hvordan de virker og naturligvis, om du er tilfreds med resultatet! Alt det andet tager vi os af!

Du skal bare gå igang i vished om at produkterne ikke indeholder toxiner, phtalater og andre stoffer, som man knapt kan udtale navnene på. Den slags er nemlig slet ikke nødvendigt og vi mener, der er masser af bedre naturlige alternativer. Det er præcis, derfor vi har gjort det til vores mærkesag at få “økologien i øjenhøjde” - og ind i danskernes daglige skønhedsrutiner. Og nu er du med! 

Udfyld nedenstående skema og send det til os. Har du spørgsmål eller kommentarer kan du altid kontakte os på contact@planorganic.dk.

 

Udfyld venligst nedenstående formular

Alle oplysninger behandles fortroligt

Fødselsdato (måned - dato - år) *
Fødselsdato (måned - dato - år)
Køn *
Præferencer *
Hårtype (markér alle relevante) *
Hudtype (markér alle relevante) *
Har du nogle former for allergi/overfølsomhed? *
Hvilke plejeprodukter anvender du i ansigtet lige nu? *
Hvilke plejeprodukter anvender du på kroppen lige nu? *
Betingelser *