Vær dig selv - også når det gælder hudpleje!

Plan OrganicComment

Odacité gør det enkelt at give huden præcis det, den har behov for!

Nu lancerer Plan Organic et enkelt, overskueligt og helt naturligt hudplejesystem der giver huden lige præcis det, den har behov for.

Det personlige behov for fugt, næring og pleje til huden kan variere i løbet af dagen. Om morgenen kan der være behov for modstandsdygtighed til at klare dagens strabadser. Om aftenen har huden måske bare behov for at ånde og samle kræfter.

Odacité er én (1) grundcreme, som man booster med serum til lejligheden. Et serum er en særligt koncentreret planteolie, fyldt med aktivstoffer fra naturens eget forrådskammer. Vi anvender udelukkende de bedste råvarer: Rene, økologiske og helt fri for kunstig kemi! Det er vores garanti for at man kun får det allerbedste og ikke skal spekulere på om man kommer i berøring med skadelige tilsætningsstoffer.

Vores grundholdning er, at naturen har løsningen på dagligdagens udfordringer. Vi behøver blot at bevæge os udenfor. Så har vi umådelige ressourcer indenfor rækkevidde.

Med Odacités 18 forskellige serummer, der kan kombineres på utallige måder, bringer vi naturens rigdom direkte ind i den daglige hudplejerutine. Samtidig opfylder vi et ønske fra mange om at kunne special designe sin hudpleje 100% individuelt.

Gør klar til Treat Collection - din nye luksusneglelak!

Plan OrganicComment

Med base i henholdsvis Berlin og Los Angeles præsenterer Treat Collection glamourøse farver, bestående af 66 neglelak nuancer og nænsomme plejeprodukter til neglene. Fælles for alle produkterne er, at de indeholder langt færre kemikalier end konkurrerende mærker og er skabt til at være plejende og opbyggende.

Treat Collections innovative serie omfatter tillige praktiske servietter med neglelakfjerner, der gør det nemt at skifte mening i en håndevending. Fjerneren er baseret på argan olie og spækket med vitaminer, og du kan således skifte neglelak ofte, uden at negle, neglebånd og hud lider overlast.

Vi mener, at det at være trendy i vore dage handler om sans for detaljen, udpræget situationsfornemmelse og ikke mindst “finesse” - eksempelvis det at udtrykke sig korrekt, hver gang!

Alt dette får man i hvert eneste Treat Collection produkt - og så kan alle farverne iøvrigt anvendes af veganere. 

Hair Magazine har interviewet Andrea Candian, stifter af Organic Pure Care

Plan OrganicComment

Hair Magazine har talt med Andrea Candian, stifter af Organic Pure Care, som netop er lanceret på det danske marked. 

”Vi vil give frisørerne et nyt og bedre miljø at arbejde i, og vi vil give dem et værktøj, der gør dem til markedets bedste inden for frisørfaget” - sådan indleder Andrea Candian fra Organic Pure Care, som er en hårpleje og farveserie eksklusivt til frisører og som består af produkter, der alle har et specifikt formål, og som er baseret på naturlige, aktive ingredienser. “Vores serie er kun for frisører, da de konstant er i kontakt med kunderne og produkterne. Og for at give dem bedre arbejdsvilkår og for at undgå allergier skabte vi Organic Pure Care; en serie produkter, der er sunde for brugerne - både frisørerne og salonens kunder og naturligvis også for miljøet”.

Organic Pure Care samarbejder med Plan Organic i Danmark. Plan Organic er nemlig med mere end 10 års erfaring indenfor naturlig og  økologisk hår- og hudpleje vant til at have med branchens allerbedste produkter at gøre. 

John Masters Organics håndcreme vinder "Årets håndprodukt" i Magasinet Liv

Plan OrganicComment

Dine hænder siger en hel del om dig!

Velplejede hænder er ikke bare noget der øger sundheden og din generelle følelse af velvære. Det er ofte noget af det allerførste folk bemærker når du møder dem!

Et godt håndtryk, med velplejede hænder er nu engang rarere for alle, end hvis hænderne er tørre, ru og kedelige! Og særligt hvis dit møde er vigtigt - måske ligefrem afgørende for din karriere - er det ærgerligt at springe over hvor gærdet er lavest!

Magasinet Liv har netop kåret Orange & Rose Handcream fra John Masters Organics til “Årets Håndprodukt”. Vi er helt enige i at vores håndcremer er af en helt særlig kaliber! 

CÎME lancerer Magnificent Mandarine

Plan OrganicComment

En virkelig lækker scrub og badesalt, der stimulerer cirkulationen og fjerner døde hudceller, hvilket resulterer i en blød og smidig hud. Og når man bruger den som badesalt i badevandet vil det give en revitaliserende og afgiftende badeoplevelse. Med duft af grøn mandarin, der fuldender luksus-oplevelsen.

Magnificent Mandarine består udelukkende af naturlige ingredienser, der alle har en genopbyggende og forfriskende virkning. Økologisk og naturlig. Ingen parabener, ingen (syntetisk) parfume, ingen phenoxyethanol, ingen mikroperler. Ikke testet på dyr.

CÎME Skincare er en serie produkter som er udviklet af de fineste råvarer man kan opdrive. Yderst effektive ekstrakter og olier, udvundet af planter høstet i stor højde, danner grundlaget for produkterne, som allerede er blevet vanvittigt populære i udlandet. Serien kobler blot traditionel viden med moderne videnskab, så der er egentlig ikke så meget hokus-pokus i det! Vi udnytter planternes aktivstoffer til fulde og leverer højtydende produkter til hele familien!