Nye vidunderligt duftende produkter fra COOLA

Plan OrganicComment

COOLA er klar til foråret og den kommende sommer-sæson med et par friske nyheder.

Vi lancerer en solspray med bredspektret SPF50 UVA-/UVB-beskyttelse der gør den obligatoriske indsmøring til en sand leg, der er overstået på et minimum af tid, uden at gå på kompromis med beskyttelsen.

Sprayen er spækket med økologi og nyttige antioxidanter, der plejer, fugter og nærer huden. Og så er den vandfast i op til 80 minutter, hvilket gør den til et oplagt valg for aktive sportsudøvere, der ikke er bange for at komme til at svede lidt.

Derudover lancerer vi en sportscreme med UVA-/UVB-beskyttelse, særligt udviklet til ansigtet. Ligesom vores nye spray giver den SPF50 beskyttelse og mulighed for at pleje og nære huden uden at bruge unødig tid på de daglige skønhedsrutiner.

Med en delikat, forfriskende og naturlig duft af hvid te og ingredienser som kæmpenatlys og hørfrøolie leverer vi en ansigtscreme der hurtigt vil blive en favorit hos mange hverdagstravle mennesker, der trods begrænset tid ikke vil gå på kompromis med sikkerheden.