To spændende nyheder fra Rahua

Plan OrganicComment

Det anerkendte beauty brand Rahua, der har specialiseret sig i pleje- og skønhedsprodukter baseret på den særlige ungurahua-olie - med et højt indhold af omega-9, lancerer nu to meget spændende stylingnyheder. 

CONTROL CREAM - CURL STYLER

Den nye Control Cream Curl Styler fugter, samtidig med at den forhindrer kruset og uregerligt hår. Fugten trænger ind i håret, ved hjælp af den nærende ungurahua-olie. Den optimale kombination af shea smør og sukker-sirup giver det helt rigtige hold på de krøller, hvor der er behov for lidt ekstra kontrol - alt imens håret forbliver blødt og smidigt. Seriens signaturduft Palo Santo giver en sanselig oplevelse, der gør den samlede oplevelse helt perfekt.

Control Cream Curl Styler får selv de mest stædige og oprørske krøller til at opføre sig præcist som man ønsker det!

Læs mere om produktet her

FREESTYLE TEXTURIZER

Denne effektive og fleksible Freestyle Texturizer er det perfekte valg, når man skal skabe stilarter med detaljer, volumen og hold. Et naturligt og effektivt alternativ til syntetiske styling produkter. Fremstillet af de mest eksklusive plante-ingredienser fra Amazonas regnskov. Den cremede texturizer giver et væld af innovative og forenklede styling-muligheder. Skab et pjusket look og opbyg stabil volumen i fint til medium-tykt hår. En virkelig langtidsholdbar formel man kan regne med.

Kom blot Freestyle Texturizer direkte i enten fugtigt eller tørt hår. Start ved rødderne for at opbygge volumen, eller blot spidserne for lidt tekstur. Man kan også bare bruge det over det hele, for rigtigt at "Freestyle" håret.

Begge produkter udmærker sig ved en meget høj ydeevne, der er opnået ved den helt unikke sammensætning af ingredienser, som blandt andet omfatter ungurahua-olie, shea-amør, sukkersirup og carnaubavoks.

Læs mere om produktet her

De to spændende nyheder er på gaden nu!