Plan Organic lancerer snart spændende serie eksklusivt til frisører

Plan OrganicComment

Organic Pure Care er en professionel serie af hår- og kropsplejeprodukter, der sælges eksklusivt til frisørsaloner. Seriens nøje tilpassede sammensætninger er baseret på de fineste planteudtræk. En ganske enkel måde at tage vare på sig selv, med ­simple og bevidste daglige rutiner.

Organic Pure Care er resultatet af avanceret forskning og innovativ tek­nologi. Hvert eneste produkt i serien er sammensat nøjagtigt så de forskellige ingredienser udnyttes allerbedst. Alle planter og urter er høstet efter traditionelle metoder og det er kun muligt at be­vare planternes unikke egenskaber, farver og aromaer ved at holde produktionen helt fri for kemiske tilsætningsstoffer.

Vi er i fuld gang med den ­danske hjemmeside, men du kan få et fuldstændigt over­blik allerede nu på organicpurecare.com