Vi lancerer tre nye kosttilskud i Danmark

Plan OrganicComment

The Organic Pharmacy har igennem mange år været absolut førende indenfor økologisk og bæredygtig hudpleje og makeup i den helt tunge klasse. Eksperter og kunder verden over er enige om at produkterne, den viden og innovation der ligger bag, og ikke mindst den brændende begejstring for oprigtig skønhed der driver det hele, tilsammen udgør et koncept der slet ikke er til at komme udenom. Nu sætter vi lige barren et hak højere! Vi introducerer de tre første af en række kosttilskud, som perfekt understøtter vores hudpleje- og makeup-serier. Kosttilskud der skaber selve fundamentet for at din hud, dit hår, ja hele din krop ikke blot kan SE sund ud, men rent faktisk VÆRE sund - helt fra inderst til yderst!

Vi har sammensat en række produkter der indeholder alt det bedste af hvad naturen og videnskaben kan levere. Ingredienserne er nøje udvalgt præcist efter deres fordele og egenskaber. Derfor er vi også ret sikre på at du bliver ovenud tilfreds med resultaterne.

Detox

Kraftfulde, men nænsomme kapsler, der frem­mer afgiftning af kroppen. En målrettet afgiftning er et meget væsentligt skridt for at opnå og opretholde et godt helbred. Når hele systemet har fået fornyet styrke vil det resultere i en synligt sundere hud, mere energi og bedre fordøjelse. Ydermere vil kroppen være i stand til bedre at optage vigtige vitaminer og mineraler.

Superantioxidant

Arbejd indefra og ud med denne unikke sammensætning, der indeholder: Vitamin A, Ester C, alfalipoisk syre, DMAE, L Glutathion, Co-Q10, betacaroten, vindruekerne, pycnogenol, zink, ingefær, gingko biloba, gotu kola, tumeric, blåbær og grøn te; alle de antioxidanter, du har brug for på én gang for at beskytte hud, krop og celler mod frie radikaler. Dette er særligt vigtigt om sommeren, hvor huden udsættes for skadelige stråler fra solen.

Essential Fatty Acids + B Complex

Essentielle fedtsyrer er særligt vigtige når du vil holde huden ung og strålende, og for at holde hormonbalancen ved lige. Ligeledes understøttes led og tarmsystem. Det kan stærkt anbefales at tage denne blanding i perioder med stress. Hvis du har tør hud er det ligeledes vigtigt at tage EFA & B Complex.