Unikke Beauty Drops

Plan OrganicComment

Vores fantastiske Beauty Drops er sammensat på en måde som gør det muligt at anvende dem både intravenøst - eksempelvis gennem indtagelse i et glas vand, eller ved at komme et par dråber i din ansigtscreme. De giver huden og kroppen et øjeblikkeligt boost af velvære og du kommer til at se strålende ud!

Når folk spørger mig, hvorfor de skal supplere deres hud­pleje med Beauty Drops, så fortæller jeg dem, at det er fordi de øger cellernes antioxidantiske beskyttelse, forbed­rer hudens fugtbalance, og giver både huden og sindet et mærkbart energiboost. Og så er det faktisk ikke helt korrekt, for de enkelte ingredienser gør så uendelig meget mere.
- Margo Marrone

The Organic Pharmacys Beauty Drops indeholder de unikke egenskaber fra økologiske blåbær, ginseng og gotu kola. Nænsomt udvundet via The Organic Pharmacys egne metoder. Det betyder, at vi kan sikre at ekstrakterne har en høj koncentration af deres vigtige, aktive ingredienser, og med Beauty Drops kan kroppen og huden drage optimal fordel af dette. Uanset om du tager dem intravenøst eller bruger dem i dine hudplejeprodukter. Du får et væld af energigivende og sunde vitaminer og antioxidanter!

ANVENDELSE

Tag 5 dråber hver dag, eller flere gange om dagen, hvis du føler træt. De er også gode at tage når du rej­ser, skal flyve eller hvis du studerer, og eventuelt skal til eksamen. Eller når du har truende og stressende deadlines. Til generelt at give sundheden et boost tilsættes 3 dråber til dine hudplejeprodukter (såsom din fugtighedscreme, maske eller serum). Dette giver huden et øje­blikkeligt, energigivende boost.

Beauty Drops lanceres i Danmark juli 2016.