Økologisk styling bliver aldrig det samme igen

Plan OrganicComment


John Masters Organics er igennem de senere år blevet et af de allermest populære og prisvindende økologiske skønhedsbrands. Ikke mindst de kvalitetsbevidste danske forbrugere har taget produkterne til sig, fordi de forventer klar besked om indhold og økologi, og selvfølgelig fordi de forventer perfekte resultater! Intet mindre! 

Nu er vi klar med to nye stylingprodukter der til fulde lever op til forventningerne om perfekt, sundt og lækkert hår!

Økologisk certificeret hårspray: Hårspray er et af de allervigtigste redskaber for enhver hårstylist og det er en selvfølgelig del af enhver salon. Også derhjemme forventer man at kunne style håret nemt og hurtigt - så det holder til en lang dag, uanset hvad den måtte bringe! Med 97% økologisk certificerede ingredienser, der leverer blødt og fleksibelt hår hele dagen, tør vi godt sige at det er noget du bliver glad for!

Økologisk certificeret skum: Med 17 økologisk certificerede ingredienser og et indhold på ialt 76% økologi er denne styling-skum i stand til at levere volumen til såvel det bløde dagligdagslook som det glamourøse aften-look. Den lækre skum kan anvendes til såvel glat som krøllet hår og gør det let at tæmme de løse lokker til et perfekt look! Naturligvis uden aerosol.
 
Find din nærmeste John Masters Organics forhandler her