De allermest overdådige ingredienser samlet i én ansigtscreme

Plan OrganicComment

En rig og eksklusiv ansigtscreme, der forvandler din hud på et øjeblik. De allermest overdådige ingredienser vi kunne opdrive er blevet sammensat for at skabe en ny og innovativ creme, der strammer op og giver fylde, samtidig med at den giver en magisk glød. The Organic Pharmacy er stolte over at kunne præsentere Rose Diamond Face Cream. Denne førsteklasses creme indeholder økologisk jomfrupresset vand fra persisk rose, høstet ved en lille bjergby i de persiske bjerge. Roserne dyrkes i stor højde hvilket gør at planterne producerer en langt højere mængde anti-inflammatoriske ekstrakter, som vi kan bruge til at udjævne fine linier og smårynker. Blandet op med udsøgt diamondstøv har vi skabt et produkt der giver dig et ungt, blødt og smidigt look, med en ganske særlig udstråling.