Plan Organic overtager distributionen af Sanotint i Danmark

Plan OrganicComment

Ved udgangen af Februar 2016 har Plan ­Organic overtaget distributionen af Sanotint. Sanotint er et af verdens absolut førende mærker indenfor naturlig og skånsom hårfarve. Produkterne er baseret på naturlige ingredienser og adskiller sig fra konventionelle produkter ved at være langt sikrere at anvende.  Aktivstofferne i serien er udvundet af naturlige planteekstrakter, herunder hirse, oliven og birk. Det er den helt unikke sammensætning af ingredienserne der gør at de flotte farver holder længe og du slipper således for at udsætte dit hår og din hud for kemiske processer som ing­en kan forudsige konsekvenserne af. 

Inspirationen til Sanotint kommer fra grund­lægger Carlo Bärlocher der allerede for mere end 30 år siden ønskede at levere naturlige og sikre produkter af høj kvalitet. Så det med at se godt ud på en naturlig måde er ikke noget “nymodens snak” - der ligger masser af erfaring og videnskab bag!

Med Sanotint får du nu en fantastisk mulighed for at farve håret helt uden sundhedsmæssige bekymringer! Vi er meget begejstrede og vi er sikre på at du også vil blive det!

Læs mere om serien på Sanotint.dk