Flere spændende kosttilskud fra The Organic Pharmacy!

Plan OrganicComment

Nu introducerer vi nye kosttilskud fra The Organic Pharmacy. Med Daily Nutrients, ­Natural Vitamin D og Calcium & Magnesium ­Complex udvider vi sortimentet så vores kunder nu kan anvende en bredere dækkende palette, som supplement til en sund og varieret daglig kost. 

I forsommeren lancerede vi de første fire super kosttilskud, Superantioxidant, Beauty Drops, Essential Fatty Acid + B Complex og Detox. Disse produkter er allerede blevet populære på det danske marked og en integreret del af en sund og styrkende dagligdag for mange danskere. 

Daily Nutrients

En komplet formel, der leverer væsentlige vitaminer, mineraler og fedtsyrer, kombineret med organiske ekstrakter og superfoods i en ultimativ alt-i-én løsning som supplement til din daglige kost.

Vejl pris: 499,00

Natural Vitamin D

Vores økologiske og naturlige D-Vitamin. Produktet er udvundet fra økologisk certificerede Agaricus svampe, der ligesom mennesker producerer D-vitamin, når de udsættes for UVB-stråling. Kombineret med økologisk lucerne tilfører kapslerne 10 µg D-vitamin per kapsel, samt naturligvis de mange nyttige plantenæringsstoffer der findes i lucerne.

Vejl. pris: 325,00

Calcium & Magnesium Complex

Også kendt som anti-stress mine­raler. Magnesium og calcium arbej­der perfekt sammen og tilfører et nyttigt boost til knogler, nervesy­stem, muskler og immunsystem.

Vejl. pris: 295,00

Find nærmeste forhandler her