Vi er stolte af at kunne præsentere: Rahua!

Rahua, Kropspleje, HårplejePlan Organic

Nu sker der virkelig noget i den danske skønhedsverden!

Rahua kommer til Danmark!

Måske har du allerede hørt om det…? Gennem de senere år har man talt en del om det! Nogle har prøvet det. Andre har drømt om at prøve det! Det har hidtil været skønhedsguruernes “hemmelige våben”. 

Nu kan DU endelig komme til at prøve det absolut ypperste som naturen kan levere indenfor helt naturlig og økologisk skønhedspleje!

Til oktober introducerer Plan Organic for første gang Rahua (ra-wa) på det danske marked. Hos udvalgte økologiske frisører, skønhedssaloner og parfumerier kan du nu få adgang til produkter der vitterligt ER anderledes! 

Grundingrediensen er ungurahua-olie, i daglig tale bare rahua-olie, som udvindes af frugtkerner fra palmer der vokser dybt inde i Amazonas jungle. Olien opkøbes hos stamme-folk, hvor kvinderne arbejder efter metoder der er overleveret gennem generationer for at frembringe den meget effektive olie, der er så god for hud og hår. 

Øvrige ingredienser i seriens produkter omfatter quinoa, som typisk er kendt som en “superfood” og allerede har fundet vej til danskernes middagsborde (og hjerter), Palo Santo (“Helligt Træ”), som er blevet seriens “signatur-duft” og giver en fin, aromaterapeutisk oplevelse, samt shea- og kokosnød. Produkterne er rige på omega-9 der trænger dybt ind i håret og styrker indefra.

Serien består af hår- og kropspleje produkter. Derudover 4 styling produkter.

Find din nærmeste Rahua forhandler og skynd dig hen for at få en nærmere introduktion. Vi er helt sikre på at du bliver begejstret!

Du kan også finde mere information om Rahua og rahua-olien på vores hjemmeside rahua.dk