Så er der eksklusive nyheder fra Rahua!

Plan OrganicComment

Prøv de lækre bodyprodukter nu, hvor vi introducerer tre nye lækre elementer i serien. De tre nye bodyprodukter er rige på den luksuriøse rahua-olie og er et fantastisk supplement til hårplejeserien. 

RAHUA BODY SHOWER GEL

Oplev en helt ny fornemmelse med Rahua Body Shower Gel. 100% naturlig, økologisk, gluten-fri og veganer Shower Gel. Med en dejlig duft af Palo Santo, lavendel, eukalyptus og vanilje. Denne shower gel forvandler din daglige rutine til en skøn aromaterapeutisk oplevelse, mens huden nænsomt rengøres for urenheder og døde hudceller uden at forstyrre den naturlige olie-balance. Start din dag med denne forfriskende shower gel, der renser og plejer huden.

RAHUA BODY LOTION

Fugt og plej din hud med Rahua Body Lotion. Denne righoldige 100% naturlige, økologiske, veganer og gluten-fri body lotion er baseret på en fantastisk omega-3 og omega-9 blanding, der sammen med økologisk quinoa, ungarahua-olie, sacha inchi-olie og andre naturlige ingredienser fugter og reparerer såvel hudens yderste som mellemste lag. Rahua Body Lotion genopliver trist og tør, hud der har været udsat for forurening. Huden får optimal pleje med denne eksklusive og yderst effektive fugtgiver fra Amazonas.

RAHUA BODY AMAZON OIL

Denne ultra koncentrerede, men samtidig lette olie, vil genoplive huden og fremme et sundt og strålende udseende. Du får en smuk og sund glød. Den naturlige olie giver en dejlig udstråling til alle hudtyper. Bruges regelmæssigt for et yngre, strålende og smukt udseende.

Få en 100% naturlig luksus Rahua-oplevelse derhjemme. Med vores shower gel, body lotion og body oil kan du tage oplevelsen med hjem og på egen krop erfare, hvad den unikke rahua-olie gør for huden!

Find nærmeste forhandler på rahua.dk!