Godt nyt til alle solhungrende solelskere!

Plan OrganicComment

Nu introducerer vi det allerseneste indenfor 100% naturlig og bæredygtig skønhedspleje: Selvbruneren der er helt ufarlig og som kun indeholder det bedste af hvad naturen kan tilbyde, blandet op med sund fornuft!

Og det bliver endnu bedre:
Langt de fleste selvbruningsprodukter på markedet indeholder omkring 60% vand. Resten af tuben er fyldt op med petrokemiske substanser med navne kun de allerdygtigste kemikere kan udtale navnene på. 

Vi går en helt anden vej. Tan of Oz indeholder 80% vand. Resten af tuben er fyldt op med blandt andet kokos- og vanilleudtræk. Huden fugtes således optimalt, samtidig med at den brunes. Det betyder også at du rent faktisk kan anvende Tan of Oz ovenpå den makeup du plejer at bruge. Tan of Oz vil fiksere dit look, så du kan se godt ud hele dagen, uden at spekulere på om det holder længe nok.

Vi ved godt at dette lyder for godt til at være sandt! Men så prøv selv! 

Serien består af:

Tan of Oz - 125 ml spray

Tan of Oz - 125 ml spray

Cloud of Oz - 150 ml mousse

Cloud of Oz - 150 ml mousse

Glove of Oz

Glove of Oz

Brush of Oz

Brush of Oz