Alluvian - forfriskende nyhed til manden der (næsten) har alt

Plan OrganicComment
alluvian-bbdg-1200x630.png

Her kommer endelig en serie med et udtryk specifikt til mænd. Håndskårne sæber, flotte retro-indpakninger og absolut ingen plast er blot et par eksempler på Alluvians overlegne udtryk og kvalitet.

Serien er produceret i Illinois, USA. Og der gåes ikke på kompromis med bæredygtighed, råvarekvalitet eller detaljer.

Med inspiration hentet på verdenshavene og i fortidens dyder om respekt for de daglige soignerings-rutiner, har folkene bag Alluvian skabt en serie herreprodukter der oser af kvalitet, overlegen stil og maskulin udstråling.

Serien omfatter hud- og skægpleje, som lækre barbérsæber, serummer, olier og voks med dufte, der henleder tankerne på naturens elementer. Alger, tang, krydderurter og eksklusive, æteriske olier er gennemgående byggesten i serien, som allerede har begejstret fans over det meste af verden.

For manden, der har alt, er dette prikken over i’et: Med Alluvian vil de daglige rutiner blive et kærkomment frirum. 3-5 minutters wellnessoplevelse, med vask, barbering og styling, som ganske enkelt føles rigtig og som giver en overlegen ro og balance, inden han skal ud og møde dagen.

SERUM8 - nu som enkeltstyk

Plan OrganicComment
S8-single-1200x630.jpg

SERUM8 har hidtil været meget fokuseret på at levere en totaloplevelse i absolut særklasse med det unikke hudplejesystem. SERUM8 har gjort deres ypperste for at sikre, at SERUM8® Skincare System indeholder alt hvad man skal bruge, for at opnå optimale resultater.

Men i tidens løb har vi dog oplevet, at kunder af og til spørger efter at kunne købe produkterne enkeltvis. En ekstra Serum8. En ekstra Dermaroller8. Nu kan det lade sig gøre.

Det er nu muligt at købe Serum8, Moisturizer8 og Dermaroller8 enkeltvis. Samme høje kvalitet. Samme lækre og indbydende design. Samme høje og ensartede resultater.

Til professionelt brug tilbyder vi nu også klinikstørrelser til anvendelse ved behandlinger. Kontakt os for mere information.

Organic Pure Care introducerer: Organic Sun Care

Plan OrganicComment

Organic Pure Care - kendt for effektiv, skånsom og naturlig hårfarve- og pleje produkter, lancerer nu ORGANIC SUN CARE på det danske marked!

ORGANIC SUN CARE er en serie produkter designet til at imødekomme behovet for solbeskyttelse til hår, krop og ansigt. Skabt helt efter naturens premisser. Serien indeholder økologisk Tamanu olie (Calophyllum Inophyllum). Denne olie er unik og især kendt for sine helbredende egenskaber. Et naturligt antibiotikum med regenererende, anti-inflammatoriske egenskaber. Indeholder desuden Xhantone og Coumarin der har antioxidant egenskaber og hæmmer lipid peroxidation.

Antioxidanternes indvirkning i serien af ORGANIC SUN CARE produkter hjælper med at beskytte huden mod skader forårsaget af oxidativ nedbrydning og understøtter forebyggelsen af rynke dannelse, samtidig med at den dæmper synligheden af de eksisterende rynker.

Solen er, hvis du udsættes for den i små mængder, generelt en god ven af uden, og ORGANIC SUN CARE produkterne understøtter din daglige krops- og hårpleje. Tamanu olien indeholder mere end 35% omega-6 flerumættede fedtsyrer (linolsyre), et grundlæggende element til genopbygning og bevaring af hudens fugtreserver.  

ORGANIC SUN CARE produkter kan af denne grund genoprette og fastholde fugtbalancen, yde beskyttelse og genopbygge tør og medtaget hud. En unik serie af solprodukter, der ikke fedter, eller efterlader plamager. Giver en blød, fløjlsagtig hud. Beskytter mod UVA- og UVB-stråling. Et særligt skønhedsboost til hår og krop.

Vigtig besked fra STOP THE WATER WHILE USING ME! i forbindelse med WORLD WATER DAY!

Plan OrganicComment

Rundt omkring på kloden begynder vand at blive en mangelvare. Millioner af mennesker må hver eneste dag bruge enorme mængder tid og kræfter på at skaffe drikkevand, som endda ofte er af tvivlsom kvalitet!

Lige fra firmaet blev grundlagt har Kaya-Line Knust og hendes dedikerede team af medarbejdere arbejdet målrettet med at spare på vandet overalt hvor det overhovedet er muligt. Eksempelvis mens man børster tænder, sæber hænderne ved vasken eller kroppen ind under bruseren. Det virker måske som en lille ting, men i løbet af et år bliver sekunder og minutter hurtigt til timer! Det er ganske meget vand. Vand som vi kan spare. Vand som mennesker andre steder i verden har brug for, for at kunne overleve.

Fra i dag den 22. marts - WORLD WATER DAY - og ind gennem hele April, inklusive Earth Day, den 22. April, sætter vi ekstra fokus på temaet med en skøn “regnbueudgave” af vores Lemon Honey Hand Soap i 500 ml. Inskriptionen “SAVE WATER IT MAKES RAINBOWS” siger det hele… Regnbue versionen er en del af vores faste GOOD WATER PROJECT, der arbejder på at skaffe rent drikkevand til udsatte områder rundt omkring på kloden.

10% af indtægterne fra hvert solgt GOOD WATER PROJECTS EDITION går til vores vandbeskyttelses initiativer. Med vores nye WATER KIOSK projekt, et projekt der opfører små vandpumper, “kiosker”, ude i lokalsamfundene, vil vi eksempelvis kunne levere 5.000 liter frisk, rent drikkevand til folk i Antananarivo på Madagaskar hver dag. En enkelt pumpe/kiosk giver op til 500 familier rent vand, sikrer arbejdspladser og fremmer en bæredygtig lokaløkonomi.

STOP THE WATER WHILE USING ME! ønsker at sætte fokus på at bevare de smukke og vigtige ting her på kloden. Vi kan ikke redde hele verden på én gang, men vi kan alle gøre en lille smule. Og på den måde får vi lidt efter lidt atter vores dyrebare klode tilbage i balance.

Nye vidunderligt duftende produkter fra COOLA

Plan OrganicComment

COOLA er klar til foråret og den kommende sommer-sæson med et par friske nyheder.

Vi lancerer en solspray med bredspektret SPF50 UVA-/UVB-beskyttelse der gør den obligatoriske indsmøring til en sand leg, der er overstået på et minimum af tid, uden at gå på kompromis med beskyttelsen.

Sprayen er spækket med økologi og nyttige antioxidanter, der plejer, fugter og nærer huden. Og så er den vandfast i op til 80 minutter, hvilket gør den til et oplagt valg for aktive sportsudøvere, der ikke er bange for at komme til at svede lidt.

Derudover lancerer vi en sportscreme med UVA-/UVB-beskyttelse, særligt udviklet til ansigtet. Ligesom vores nye spray giver den SPF50 beskyttelse og mulighed for at pleje og nære huden uden at bruge unødig tid på de daglige skønhedsrutiner.

Med en delikat, forfriskende og naturlig duft af hvid te og ingredienser som kæmpenatlys og hørfrøolie leverer vi en ansigtscreme der hurtigt vil blive en favorit hos mange hverdagstravle mennesker, der trods begrænset tid ikke vil gå på kompromis med sikkerheden.