Treat Collection er wellness for neglene

Plan OrganicComment

Moderne brug af neglelak og lejlighedsvis tilpasning af farvepaletten stiller store krav til neglelakfjerneren og meget ofte udsætter man desværre negle, neglebånd og hud for en noget hårdhændet behandling. I værste fald kan negle og neglebånd udtørre, blive skrøbelige og udsat for infektioner.

Treat Collections neglelakfjerner er sojabaseret og sammensat til forsigtigt at fjerne alle naturlige neglelakker. Ingredienserne omfatter Vitamin A, C og E, der styrker en sund negl med optimal fugtbalance.

Produktet indeholder ikke acetone eller barske acetater, som kan beskadige negle og neglebånd og iøvrigt udtørre huden. Treat Collection neglelakfjerner er ikke-brændbar og indeholder bæredygtige, vegetabilske ressourcer. Den kan således roligt anvendes af veganere.

For at gøre det endnu lettere at bekende kulør har Treat Collection udviklet en praktisk serviet med neglelakfjerner, som man kan have med overalt. Med en passende dosering undgår man spild og ærgelser og kan i løbet af ingen tid have toptunede negle i præcis den farve du ønsker.

Treat Collection giver professionelle resultater - hver gang. Samtidig får man tilført pleje, fugt og næring til hænder og negle, hvorved man også på lang sigt sikrer at resultaterne holdes på et højt og imponerende niveau.