Tag økologien og den gode følelse af velvære med når du rejser

Plan OrganicComment

Når man først har vænnet sig til økologiske skønhedsprodukter af højeste kvalitet, kan det være svært at benytte hotellernes produkter af svingende kvalitet! Men vi har masser af spændende muligheder for at du kan tage dine yndlingsprodukter med i tasken, når du skal væk hjemmefra. For selvom ude er godt og hjemme oftest bedst, så kan man jo godt rejse med stil!

Uanset om du er hjemme eller på rejse, så er appellen om at spare på vandet velkommen overalt i verden, og du er med til at oplyse om vigtigheden i at spare på vandet. Indeholder fem af de populære produkter fra STOP THE WATER WHILE USING ME! i praktiske 60 ml størrelser. Læs mere her Pris: 395,00

Uanset om du er hjemme eller på rejse, så er appellen om at spare på vandet velkommen overalt i verden, og du er med til at oplyse om vigtigheden i at spare på vandet. Indeholder fem af de populære produkter fra STOP THE WATER WHILE USING ME! i praktiske 60 ml størrelser.

Læs mere her

Pris: 395,00

Vores COOLA Rejsesæt er den perfekte løsning til ferien. Lækker rejsetaske med fire topsælgere, der plejer og beskytter: COOLA Pina Colada Sport Spray Classic Face sunscreen spf 30 Liplux® SPF 30 Original ER+ Radical Recovery After-Sun Lotion. Alle i carry-on størrelse, så de passer i håndbagagen på flyet. Læs mere her Pris: 389,00

Vores COOLA Rejsesæt er den perfekte løsning til ferien. Lækker rejsetaske med fire topsælgere, der plejer og beskytter:
COOLA Pina Colada Sport Spray
Classic Face sunscreen spf 30
Liplux® SPF 30 Original
ER+ Radical Recovery After-Sun Lotion.

Alle i carry-on størrelse, så de passer i håndbagagen på flyet.

Læs mere her

Pris: 389,00

 
Tre praktiske rejsetasker i perfekt størrelse til håndbagagen fra John Masters Organics med hver deres fokusområde: Essential Travel Kit  for Normal Hair Pris: 361,00 Essential Travel Kit for Dry Hair Pris: 393,00 Essential Travel Kit for Hair & Body Pris: 383,00

Tre praktiske rejsetasker i perfekt størrelse til håndbagagen fra John Masters Organics med hver deres fokusområde:

Essential Travel Kit  for Normal Hair
Pris: 361,00

Essential Travel Kit for Dry Hair
Pris: 393,00

Essential Travel Kit for Hair & Body
Pris: 383,00

Vores bedst sælgende produkter fra The Organic Pharmacy frisker huden op, får den til at se yngre ud og giver dig en strålende glød. Indeholder: Carrot Butter Cleanser (10 ml), Herbal Toner (10 ml), Antioxidant Face Firming Serum (5 ml), Antioxidant Face Firming Gel (5 ml) og Double Rose Rejuvinating Cream (10 ml). Pris: 499,00

Vores bedst sælgende produkter fra The Organic Pharmacy frisker huden op, får den til at se yngre ud og giver dig en strålende glød. Indeholder: Carrot Butter Cleanser (10 ml), Herbal Toner (10 ml), Antioxidant Face Firming Serum (5 ml), Antioxidant Face Firming Gel (5 ml) og Double Rose Rejuvinating Cream (10 ml).

Pris: 499,00