KIM KARDASHIANS SKØNHEDS MUSTHAVE!

Plan OrganicComment

Kim Kardashian afslører på sin blog hemmeligheden bag hendes perfekte hud, som blandt andet tæller The Organic Pharmacy Rose Facial Cleansing Gel. 

For nylig skrev Kim Kardashian på sin blog, at rose var den eneste duft, der ikke gjorde hende syg under hendes sidste graviditet. Duften af rose har siden fulgt Kim Kardashian, og hun sværger til denne.  

Alle ved, at en kvindes krop går igennem et væld af forandringer under en graviditet, herunder alt fra cravings til duftoverfølsomhed. Dette var også tilfældet for Kim Kardashian, hvis anden graviditet ikke var anderledes. 

”Jeg blev forelsket i duften af rose under min sidste graviditet, hvor alle andre dufte gav mig kvalme. Jeg elsker den simpelthen”. 

Et af de produkter, som Kim Kardashian sværgede til under hendes graviditet, og som hun stadig er stor fan af, er Rose Facial Cleansing Gel. 

Rose Facial Cleansing Gel fra The Organic Pharmacy er en mild rensegel. Den giver en smuk glød, da den indeholder rose og hyben. Rensegelen indeholder også morgenfrue og aloe vera, som kan hjælpe dig, der har en tendens til rødmen i huden. 

Rensegelen er specielt velegnet til brug om morgenen, da den virker meget forfriskende og opløftende. 

KHLOE KARDASHIAN ER OGSÅ FAN 

Kim Kardashians søster Khloe Kardashian er også stor fan af The Organic Pharmacy. Khloe Kardashian bruger en kombination af flere produkter og er særligt vild med Double Rose Rejuvenating Cream. Hun har tidligere fortalt, at hun bruger fugtighedscremen sammen med en olie for derved at tilføre ekstra pleje om natten. 

Double Rose Rejuvenating Creme er en let og plejende creme med rose, hyben, ingefær og morgenfrue. Det unikke ved cremen er, at den genopbygger cellerne, styrker blodkarrene og får huden til at stråle. Og hvad betyder det? Kort sagt, at den fugter, beskytter og mindsker rødmen i huden. 

Vi kalder den “Double Rose”, fordi den både indeholder rose og hybenrose. 

Double Rose er vores bedst sælgende ansigtscreme, forbi den giver øjeblikkelig lindring til fugthungrende hud, og vi er ikke i tvivl om, at du også vil elske den! 

Vi forstår godt, hvorfor søstrene Kardashian sværger til The Organic Pharmacy!  

Er du i tvivl om, hvilken creme der passer til din hudtype, så klik dig videre her og bliv klogere på, hvilke The Organic Pharmacy produkter, der passer til netop dig. 

Find din nærmeste The Organic Pharmacy forhandler her.