Tip: Derfor vil du elske tørbørstning

Plan OrganicComment

Tørbørstning er ikke kun en måde at få blød hud på. Det er også en metode, der reducerer cellulite og booster lymfesystemet. Og så kan du gøre  det derhjemme!

Det lyder måske skørt at børste tør hud, men ikke desto mindre er det en effektiv metode til at pleje din krop på og gøre mere end blot at fjerne døde hudceller. 

SLUT MED AT FRYSE

Tørbørstning er en simpel, men meget effektfuld måde at reducere cellulite, dræne lymfesystemet og opstramme og give ny næring til huden på. 

Desuden har tørbørstning også en anden fordel her i vinterkulden: Du får varmen! Hvis du er en frossenpind, er det den bedste start på dagen. 

Det kræver kun to ting, så er du klar til at børste dig til en smukkere hud og sundere krop: En børste og Detox Cellulite Body Oil. 

TØRBØRSTNING TRIN FOR TRIN

Tag først et bad, tør huden og påfør 4 pump Detox Cellulite Body Oil på børsten. Start ved fødderne og arbejd dig opad mod hjertet. 
Bevæg dig derefter videre til lårene og derefter ballerne – her skal børsten bevæges i store cirkler. 

På maven skal du bevæge børsten i cirkler med uret. Det er vigtigt, fordi det hjælper med at mindske oppustethed og hjælper fordøjelsen i gang. 

Så er det armene og brystpartiets tur – på brystet skal børsten bruges ganske forsigtigt, da huden er mere sart i dette område. 

FORDELE VED TØRBØRSTNING

Der er mange fordele ved at begynde på tørbørstning – udover at du slipper for at starte kolde vinterdage med at ryste af kulde:

* Øger blodcirkulationen
* Forbedrer ilttilførslen
* Gør huden mere fast
* Reducerer hævelser
* Fjerner døde hudceller
* Giver næring og fugt til huden
* Mindsker cellulite
* Får huden til at se yngre ud
* Afhjælper oppustethed og sætter gang i fordøjelsen

DET SKAL DU BRUGE TIL TØRBØRSTNING

Skin brush – den naturlige børste sikrer, at du kun bruger det bedste på din hud. Denne her er fremstillet af  de bedste naturmaterialer. 

Detox Cellulite Body Oil – denne oplivende olie kan både bruges til tørbørstning eller alene. Den indeholder blandt andet solsikkeolie, jojoba, grape, rosmarin og fennikel. Den hjælper kroppen til at komme af med giftstoffer, detoxer og stimulerer blodcirkulation. 

Tørbørstning er i øvrigt en anerkendt metode til at forbedre kroppens tilstand.

Se i videoen, hvordan du får mest ud af tørbørstning