Den velplejede mands 7 gode vaner

Plan OrganicComment
alluvian-7-tips.png

Du kender sikkert ham den ene fyr i omgangskredsen eller på arbejdspladsen, der virker så selvsikker og fuld af liv, samtidig med at han udmærker sig med en blomstrende karriere såvel som at have held med damerne? Der ligger i princippet ingen stor hemmelighed bag denne djævelske charme; manden investerer simpelthen tid og kræfter i sine daglige plejerutiner, vælger sit tøj med en vis omhu og fører en sund livsstil.

Her er 7 måder hvorpå du kan overgå ham:

Renlighed er sexet

De fleste mænd synes at glemme eller aldrig lære, hvilken betydning personlig hygiejne har i deres overordnede udseende, måden de tiltrækker folk på og hvordan folk opfatter dem. Dette er særlig udtalt i relation til kvinder. Du kan ikke forvente, at din chef respekterer dig, hvis du ser sjusket ud. Og kan du forestille dig, at en kvinde går ud på en date med dig, hvis du stinker som din sportsvogn?

Det er derfor du bør bruge bodyscrub med jævne mellemrum. Dine kolleger vil takke dig, og det vil blive lettere at finde dates.

 

Hold dig frisk

For at holde dig frisk efter brusebadet så lang tid som muligt, bør du anvende en god deodorant. Men husk, at brug af deodorant direkte på behåret hud kun vil få dig til at lugte værre, når du begynder at svede. Så sørg for at trimme armhulerne først.

Derudover skal du holde dig væk fra antiperspiranter og deodoranter med alkohol. Og hold dig til en sund, naturlig deodorant, der nærer huden og har en neutral lugt. Husk, at deodoranter holder dig tør og frisk, mens parfume og cologne gør at du dufter godt.

 

Hold ansigtet i topform

Udover det at have fine, hvide tænder, hvilket vi kommer tilbage til om lidt, bør du holde dit ansigt glat, rent og fugtigt. Det betyder blandt andet: Ingen sprukken hud, ingen bumser, vorter eller ar, ingen tørre læber og bestemt heller ikke noget pjusket eller rodet skæg.

For at holde dit ansigt i topform og klar til turen ned ad det røde tæppe,  kan du med fordel bruge en naturlig olie til ansigtet, der fugter huden og minimerer risikoen for disse irriterende uregelmæssigheder. Sørg eventuelt også for at besøge en kosmetolog en gang imellem, for at få nogle gode, gennemgribende ansigtsrensninger.

 

Gør en dyd ud af dit skæg

Hvis du ikke har bemærket det allerede, er skæg et tegn på mandighed og succes. Og kvinder elsker det! Det har været sådan i årevis - aldrig i menneskets historie har nogen sagt, at skæg ikke er mandigt, og hvis de har, har de bare været misundelige.

Men du kan ikke have skæg der ikke er absolut velplejet. Næh nej, at skære skæg er en alvorlig og seriøs ting, og det kan gøre at du enten ligner en bums eller en millionær! Så gør det klogt. Du bliver nødt til at fodre skægget med kvalitetsolie, trimme, forme, style eller tone ned, alt efter lejligheden.

 

Spis dig sund og ung

At have sunde kostvaner betyder, at du bør undgå junkfood og at du bør tilberede dine måltider med naturlige ingredienser, samt holde dig til magert kød, sunde fedtstoffer og grøntsager. Og fordi mad i dag generelt har tendens til at mangle den rigtige mængde vitaminer, bør du supplere med naturligt udvundne multivitaminer, der kan hjælpe dig med at opretholde kroppens reserver af væsentlige næringsstoffer, holde din hud sund og din krop ung.

 

Saml et hold af betroede rådgivere

Den velplejede mands success afhænger i høj grad af de mennesker han sætter sin lid til, når det kommer til udseende og sunde vaner. Du bør have en herrebarber du kan stole på, ligesom du bør bruge en skrædder eller tøjbutik, hvor du kommer regelmæssigt. Brug tilbehør som parfumer med måde og finesse.

Man kan sige meget om en mand blot ud fra hans kropsholdning og fysik, så sørg for at give det skræddersyede jakkesæt et perfekt grundlag ved at holde træningen ved lige.

Plej smilet

Endelig afhænger en mands djævelske charme af hans vindende smil. Og det at have et smukt sæt tænder er ikke udelukkende forbeholdt berømtheder og folk, der har drukket masser af mælk som børn. Hvis du ønsker at vinde stort med dit smil, skal du sørge for at børste tænder to gange om dagen, bruge tandtråd og så iøvrigt jævnligt få renset tænderne grundigt hos tandlægen.

Gør disse 7 tips til grundregler og en del af din livsstil! Så kommer du til at se yngre ud, du bliver mere selvsikker og folk omkring dig vil elske dig for det!

Kilde

Frugt og grønt, der skaber velvære både indefra og udefra

Plan OrganicComment

Vi har desværre ikke alle den helt perfekte hud fra naturens side og ofte befinder vi os i miljøer, der stresser huden og dens naturlige balance, hvilket kan medføre irritation og allergi. Andre gange overkompenserer huden for tørhed ved at producere for megen talg, hvilket kan give en fedtet og uren hud. Dette er typisk tilfældet hvis du opholder dig meget i aircondition.

Men i mange tilfælde kan man faktisk rette op på skaderne inden de overhovedet bliver synlige. Det handler om hvad kroppen har brug for, for at opretholde den naturlige sundhed og balance.

Man kommer langt med de følgende 6 frugter. Det er frugter som er sunde at spise og som smager fantastisk. Du kan endda anvende dem som primær base for en fantastisk ansigtsmaske, men start med at få sundheden i balance indefra…

 

1. Æbler

Blot et enkelt æble om dagen kan faktisk være med til at holde urenhederne på afstand. Æbler indeholder væske, der fugter huden og frugtsyren indeholder kollagen, der har en let lysnende effekt.

Skønhedstip: Mos et æble og bland op med fløde. Kom det på ansigtet på urene og solskadede områder og lade det virke i 20 minutter.

2. Blåbær

Blåbær er rige på vitamin C og K, de er sunde og smager fantastisk. Desuden hjælper blåbær mod ældning af huden og de indeholder salicylsyre, som fjerner døde hudceller, mindsker synligheden af porer og modviker akne. 

Skønhedstip: Mos et par blåbær sammen med lidt citronsaft, samt en teskefuld honning. Kom den potente blanding på de berørte områder og lade det virke i cirka 20 minutter. Skyl efter med lunkent vand.  

3. Græskar

Græskar er en ofte overset frugt i forbindelse med hudpleje, men det indeholder en masse vitaminer – både vitamin B og C, kalium og zink. Sidstnævnte er kendt for at bekæmpe akne. Frugten indeholder også niacin, der stimulerer blodcirkulationen.   

4. Jordbær

Jordbær indeholder et væld af vitamin C, der booster immunforsvaret og holder huden ung. Jordbær kan også have en lysnende effekt på ar efter akne.

Skønhedstip: Mos 2-3 jordbær og tilføj lidt brun farin. Massér blandingen på huden. Dette vil give en nænsom eksfoliering, der fjerner døde hudceller og renser porerne i dybden. 

5. Bananer

Bananer indeholder et utal af mineraler og vitaminer, samtidig med at de tilfører fugt. Huden får en helt naturlig og strålende glød. Bananer indeholder også antioxidanter der booster immunforsvaret og holder huden frisk og ungdommelig. 

6. Avocado

Avocado indeholder både vitamin B5, B6, C, E og K og tilfører uanede mængder fugt. Huden føles glat og frisk. 

Skønhedstip: Mos en moden avocado og smør den på tørre områder. Frugtkødet alene indeholder tilstrækkeligt med fedt til at fugte huden i dybden. Eller blend avocado med mælk og honning, og drik det – urenheder og tørhed bekæmpes herefter indefra. 

Den første ECOCERT COSMOS certificerede selvbruner nogensinde!

Plan OrganicComment

Efterspørgslen på økologiske og naturlige produkter er stigende, og naturligvis (!) er det noget vi kan lide! Vi er derfor glade for dette forår at kunne introducere den første Ecocert COSMOS certificerede Sunless Tan produktserie nogensinde.

På grund af stor efterspørgsel efter en sund selvbruner fra vores kunder og ikke mindst fra skønhedsindustrien, satte COOLA sig for at gøre det! Ikke alene er den nye kollektion fyldt med gode og hudvenlige ingredienser, der giver den smukkeste gyldne glød du nogensinde har oplevet, den er også fri for GMO, veganervenlig, ikke testet på dyr (selvfølgelig ikke!), fri for parabener, uden parfume og Ecocert COSMOS certificeret.

Hvad betyder denne certificering egentlig mere præcist? Vi håbede du ville spørge! Læs videre for at finde ud af alle fordelene ved denne certificering, og hvorfor vi har arbejdet så hårdt for at skabe dette produkt til dig!

Hvad betyder Ecocert COSMOS, og hvorfor betyder det noget?

For det første kan COSMOS-standarden bruges af enhver virksomhed eller producent, der ønsker at producere og markedsføre økologisk eller naturlig kosmetik efter de højeste standarder. For at gøre dette, skal de ansøge et autoriseret certificeringsorgan, som så vil foretage en grundig revision af drift og produktion, for at sikre, at alle kravene i standarden er opfyldt. Det drejer sig blandt andet om følgende:

Overordnede principper:

• Fremme brugen af rodukter fra økologisk landbrug, med respekt for biodiversitet

• Bruge naturressourcer ansvarligt og respektere miljøet

• Bruge forarbejdningsmetoder og fremstillingprocesser, der er rene og respekterer den menneskelige sundhed og miljøet

• Integrere og udvikle konceptet ”grøn kemi”

Oprindelse og forarbejdning af ingredienser:

• Vand - skal overholde hygiejniske standarder

• Mineraler og ingredienser af mineralsk oprindelse - skal være af naturlig oprindelse og må blot ændres med enkle kemiske reaktioner

• Fysisk forarbejdede agro-ingredienser - kan være af plante, animalsk eller mikrobiel oprindelse, men ingen GMO, ikke kritisk truede arter, kun ingredienser afledt af (ikke dele af) dyr

• Kemisk behandlede agro-ingredienser - samme som ovenfor, og de kemiske behandlinger skal overholde principperne om grøn kemi. De deraf følgende ingredienser skal overholde strenge begrænsninger i relation til toksicitet og biologisk nedbrydelighed

• Andre ingredienser - en meget begrænset liste af konserveringsmidler og visse andre ingredienser, samt petro-kemiske dele er tilladt og gennemgås regelmæssigt under hensyntagen til tilgængeligheden af cceptable alternativer.

 

Kort sagt, er COSMOS standarden opsat for at beskytte både forbrugere og forhandlere mod produkter der er forkert mærket som ”økologisk” eller ”naturlig”. COOLA stræber efter at opretholde de højeste standarder med hele vores serie af solplejeprodukter.

Vi er super glade for at levere en smuk, sund, øko-certificeret glød til din hud! Du bliver rigtig glad for den smukke farve du udvikler med vores gyldne blanding af arganolie, C-vitamin, hibiscus og kamille-ekstrakt.

Og vi håber du vil blive lige så besat af vores solprodukter som vi selv er!

Treat Collection er wellness for neglene

Plan OrganicComment

Moderne brug af neglelak og lejlighedsvis tilpasning af farvepaletten stiller store krav til neglelakfjerneren og meget ofte udsætter man desværre negle, neglebånd og hud for en noget hårdhændet behandling. I værste fald kan negle og neglebånd udtørre, blive skrøbelige og udsat for infektioner.

Treat Collections neglelakfjerner er sojabaseret og sammensat til forsigtigt at fjerne alle naturlige neglelakker. Ingredienserne omfatter Vitamin A, C og E, der styrker en sund negl med optimal fugtbalance.

Produktet indeholder ikke acetone eller barske acetater, som kan beskadige negle og neglebånd og iøvrigt udtørre huden. Treat Collection neglelakfjerner er ikke-brændbar og indeholder bæredygtige, vegetabilske ressourcer. Den kan således roligt anvendes af veganere.

For at gøre det endnu lettere at bekende kulør har Treat Collection udviklet en praktisk serviet med neglelakfjerner, som man kan have med overalt. Med en passende dosering undgår man spild og ærgelser og kan i løbet af ingen tid have toptunede negle i præcis den farve du ønsker.

Treat Collection giver professionelle resultater - hver gang. Samtidig får man tilført pleje, fugt og næring til hænder og negle, hvorved man også på lang sigt sikrer at resultaterne holdes på et højt og imponerende niveau.

Derfor er mælk så gavnligt for din hud

Plan OrganicComment

Hvis du har interesse for økologi, så er det nok ikke gået din næse forbi, at det i dag er Økodag.

Foråret fejres, stalddørene åbnes og øko-køerne danser ud i forårssolen efter en lang vinter i stalden. 

For os hos Plan Organic er økologi en naturlig selvfølge. Desværre er vi stadig dér, hvor de økologiske alternativer kræver lidt mere af forbrugeren, end de nemme og bekvemme produkter, der stadig præger mange badeværelser i danske hjem. Økodag er muh-ligvis ikke direkte relateret til hudpleje, men inddirekte er det faktisk. I flere af produkterne i vores sortiment findes nemlig mælkesyrer og mælkesyrebakterier - og det er der en rigtig god grund til. Mælken er nemlig proppet med vitaminer, der giver næring til huden. 

Mælk

Mælk er meget gavnligt for huden. Det indeholder både mælke- og alpha hydroxy-syre. Alpha hydroxy-syren går under forkortelsen AHA og bliver brugt i flere skønhedsprodukter. AHA har en opstrammende, blødgørende og eksfolierende virkning og fjerner nænsomt døde hudceller. Mælk binder desuden fugten til huden og er derfor god til tør hud. Ligesom med skønhedsprodukter, så er der nogle typer, der er bedre end andre. Det samme gør sig gældende for mælk, hvor det er en god idé at gå efter de fede mælke som sødmælk, kokosmælk og gedemælk - og selvfølgelig er det vigtigt også at vælge økologisk. 

Mælkesyrebakterier

Selvom mælkesyrebakterier ikke lyder som noget, man har lyst til at bruge i sin hudplejerutine, så har det faktisk en meget gavnlig effekt. Mælkesyrebakterier har ikke noget med mælk at gøre, men kaldes mælkesyrebakterier, fordi de omsætter kulhydrater og andet organisk materiale til bl.a. mælkesyre. Mælkesyrebakterierne udgør en naturlig del af menneskets normale bakterieflora i mund og tarmkanal, men de forårsager ikke sygdom. Det har længe været kendt, at mælkesyrebakterier har en gavnlig effekt på en irriteret mave og inflammation i tarmene. Man er nu begyndt at opdage samme beroligende effekt på huden fra de smørbare mælkesyrebakterier og netop derfor er flere skønhedsmærker begyndt at lancere produkter med mælkesyrebakterier i. Mælkesyrebakteriernes virkning vil kunne opleves på huden ved hjælp af en helt lavpraktisk metode, hvor man blot smører en fed yoghurt i ansigtet som en ansigtsmaske, der efterfølgende skylles af igen.

Milk-products.jpg

1// Serum8 indeholder mælkesyre (AHA) 2// Håndcremerne fra John Masters Organics indeholder mælkesyre 3// Milk & Honey Daily Recovery Serum fra Bare Republic indeholder hydroliseret mælkeprotein 4// Hydrating Conditioner fra Organic Pure Cares Wellness-serie indeholder yogurt 5// Cleopatra's Milk Bath fra The Organic Pharmacy indeholder mælkesyre 6// Mælk kan blandes i Odacités Synergie[4] maske for at mindske pigmentforandringer. Yoghurt kan blandes i masken for at øge den probiotiske effekt 7// Rose Foaming Face Wash og Eucalyptus & Agave 2-in-1 Moisturizer & Aftershave fra John Masters Organics indeholder mælkesyrebakterier

--

Dette blogindlæg er udarbejdet med inspiration fra disse kilder: 

q.dk // costume.dk

Tag økologien og den gode følelse af velvære med når du rejser

Plan OrganicComment

Når man først har vænnet sig til økologiske skønhedsprodukter af højeste kvalitet, kan det være svært at benytte hotellernes produkter af svingende kvalitet! Men vi har masser af spændende muligheder for at du kan tage dine yndlingsprodukter med i tasken, når du skal væk hjemmefra. For selvom ude er godt og hjemme oftest bedst, så kan man jo godt rejse med stil!

Uanset om du er hjemme eller på rejse, så er appellen om at spare på vandet velkommen overalt i verden, og du er med til at oplyse om vigtigheden i at spare på vandet. Indeholder fem af de populære produkter fra STOP THE WATER WHILE USING ME! i praktiske 60 ml størrelser. Læs mere her Pris: 395,00

Uanset om du er hjemme eller på rejse, så er appellen om at spare på vandet velkommen overalt i verden, og du er med til at oplyse om vigtigheden i at spare på vandet. Indeholder fem af de populære produkter fra STOP THE WATER WHILE USING ME! i praktiske 60 ml størrelser.

Læs mere her

Pris: 395,00

Vores COOLA Rejsesæt er den perfekte løsning til ferien. Lækker rejsetaske med fire topsælgere, der plejer og beskytter: COOLA Pina Colada Sport Spray Classic Face sunscreen spf 30 Liplux® SPF 30 Original ER+ Radical Recovery After-Sun Lotion. Alle i carry-on størrelse, så de passer i håndbagagen på flyet. Læs mere her Pris: 389,00

Vores COOLA Rejsesæt er den perfekte løsning til ferien. Lækker rejsetaske med fire topsælgere, der plejer og beskytter:
COOLA Pina Colada Sport Spray
Classic Face sunscreen spf 30
Liplux® SPF 30 Original
ER+ Radical Recovery After-Sun Lotion.

Alle i carry-on størrelse, så de passer i håndbagagen på flyet.

Læs mere her

Pris: 389,00

 
Tre praktiske rejsetasker i perfekt størrelse til håndbagagen fra John Masters Organics med hver deres fokusområde: Essential Travel Kit  for Normal Hair Pris: 361,00 Essential Travel Kit for Dry Hair Pris: 393,00 Essential Travel Kit for Hair & Body Pris: 383,00

Tre praktiske rejsetasker i perfekt størrelse til håndbagagen fra John Masters Organics med hver deres fokusområde:

Essential Travel Kit  for Normal Hair
Pris: 361,00

Essential Travel Kit for Dry Hair
Pris: 393,00

Essential Travel Kit for Hair & Body
Pris: 383,00

Vores bedst sælgende produkter fra The Organic Pharmacy frisker huden op, får den til at se yngre ud og giver dig en strålende glød. Indeholder: Carrot Butter Cleanser (10 ml), Herbal Toner (10 ml), Antioxidant Face Firming Serum (5 ml), Antioxidant Face Firming Gel (5 ml) og Double Rose Rejuvinating Cream (10 ml). Pris: 499,00

Vores bedst sælgende produkter fra The Organic Pharmacy frisker huden op, får den til at se yngre ud og giver dig en strålende glød. Indeholder: Carrot Butter Cleanser (10 ml), Herbal Toner (10 ml), Antioxidant Face Firming Serum (5 ml), Antioxidant Face Firming Gel (5 ml) og Double Rose Rejuvinating Cream (10 ml).

Pris: 499,00

Brug af solcreme giver ikke underskud af D-vitamin!

Plan OrganicComment

Det har længe været kendt, at D-vitamin er vigtigt for kroppen og at mangel på D-vitamin kan føre til sygdomme som knogleskørhed, type-1 diabetes og hjerte-kar lidelser. Derfor har man også længe været nysgerrig efter at finde ud af, om brug af solcreme mindsker kroppens optag af netop D-vitamin ved ophold i solen. 

Et nyligt offentliggjort studie, udført af forskere fra DTU, Statens Serum Institut og Kræftens Bekæmpelse, har vist at selvom man følger anbefalingerne omkring brug af solcreme, så har det ingen betydning for kroppens niveau af D-vitamin. 

Studiet viste faktisk også, at de der søger skygge i middagstimerne mellem 12-15 eller dækker sig til med lange ærmer og UV-beskyttende tøj, havde tendens til lavere indhold af D-vitamin end de der blev i solen - iført solcreme, naturligvis!

Så skulle du være bekymret for om du får nok D-vitamin, så kan du altså roligt smutte en tur ud i solen og smøre dig godt ind i en god og pålidelig solcreme inden.

Sol er sundt - i rette mængder og under rette forhold.

Vi har flere muligheder her til sæsonens mange solskinstimer:

COOLA Sport SPF 50 Duftfri Solcreme Spray er perfekt til hele familien, hvis I skal sikre effektiv beskyttelse i en håndevending. Børnene har ikke tid til langvarige rutiner omkring indsmøring af solcreme! Det skal bare gå stærkt. Dette er løsningen! 

Bare Republic SPF 50 Mineral Sport Sunscreen Lotion er perfekt til dig der er aktiv sporstudøver og ikke vil bekymre dig om solen når du er ude. Den nyeste solbeskyttelsesteknologi og det bedste af hvad naturen kan tilbyde!

John Masters Organics SPF 30 Natural Mineral Sunscreen er det perfekte valg til tør hud. Indeholder grøn te, sheasmør og jojobaolie som fugter, plejer og beskytter optimalt!

The Organic Pharmacy Cellular Protection Sun Cream SPF25 er økologisk solpleje uden dikkedarer! Det perfekte supplement til din daglige hudpleje, ikke bare i sommerhalvåret!

Ovenstående produkter er alle rigtig gode bud på bæredygtig og naturlig solbeskyttelse i den absolutte verdensklasse. Udviklet af naturens bedste råvarer og godkendt af videnskaben.

Kontakt os allerede idag for at finde din nærmeste forhandler af solcreme med sund fornuft og god karma!


Læs mere om undersøgelsen her

Læs rapporten der danner grundlag for artiklen her

Forårs detox af kroppen

Plan OrganicComment

Foråret er på vej. Det optimale tidspunkt for en naturlig detox. Ovenpå en lang vinter er næringsdepoterne i kroppen udtømte, og det kan derfor være afgørende for dit velvære at få renset ud. En detox med naturlige råvarer er som regel en god start!

Rigtig mange af os føler, at vores krop ikke er helt i balance. Vi føler os trætte og mangler overskud. Nogle af os bærer måske rundt på et par overflødige kilo og nogle har fordøjelsesproblemer. Kosten spiller en afgørende betydning for vores sundhed og velvære, og vi bør derfor gå efter gode råvarer. Gerne økologiske.
For at komme godt fra start med en forårs detox, er det også vigtigt, at du bruger naturlige råvarer i din dagligdag. Vi guider dig her igennem 10 fantastiske superfoods, som alle er ideelle til en helt naturlig forårs detox!

10 fantastiske detox superfood 

Artiskok

Et medlem af tidsel-familien. Artiskok har et særligt tilhørsforhold til leveren, og er derfor fantastisk i en detox. Traditionelt bruges artiskok som en rensende tonic. Ydermere indeholder planten et næringsstof kaldet cynarin. Undersøgelser har påvist at dette stof kan medvirke til at reducere et for højt kolesteroltal. Stoffet gavner også nyrerne og er altså en absolut detox superfood.

Ingefær

Et vigtigt krydderi, der særligt gavner fordøjelsessystemet. Ingefær har ydermere respiratoriske egenskaber og er godt mod kredsløbssygdomme. Og så gavner det tarmfloraen, og anses derfor som et fantastisk detox ingrediens. Grundet sine antiinflammatoriske egenskaber kan det også have en smertelindrende effekt.

Citron

Fuld af C-vitamin og antioxidant flavonoider. Citroner spiller en vigtig rolle for hele kroppens kemi og er særligt gavnlig for udrensning af systemet og som en naturlig detox.

Gurkemeje

Et medlem af ingefær-familien. Gurkemeje er stærkt antiinflammatorisk og styrkende for leveren. Det virker endvidere blodrensende, justerer mængden af alde, der virker nedbrydende på fedt, og endelig virker gurkemeje antibakterielt.

Æble

Et højt niveau af antiinflammatorisk quercetin. Ligeledes indeholder æbler et væld af vitaminer, mineraler, fibre og antioxidanter hvilket dermed gør dem til ideel detox mad.

Rødbede 

En vidunderlig rodfrugt der stimulerer leveren, nyrerne, galdeblæren, milten og lymfesystemet. Rig på folater og opløselige detox fibre. Hjælper til med at reducere risikoen for hjertesygdomme og forhøjet kolesterol.

Avocado 

Frugten vi alle elsker, er faktisk fyldt med E-vitamin, og undersøgelser har vist, at avocado kan reducere risikoen for hjertesygdomme, styrke immunforsvaret og endda hjælpe blodsukkeret ved at stabilisere udskillelsen af nsulin.

Agurk

Består hovedsageligt af vand. Agurker hjælper med at holde kroppen tilpas hydreret og udrenser toksiner ud af systemet, hvorfor den er kendt som en naturlig detox superfood. I agurkens yderste lag sidder masser af silicium, så sørg for at spise skrællen med! Særligt gavnligt for et stærkt hår, hud og negle.

Selleri

Selleri er kendt for at hjælpe maven og leveren og har traditionelt været benyttet i udrensende detox tonics. Rig på plantenæringsstoffer som hjælper med at regulere blodsukkeret gennem sin vanddrivende virkning.

Persille

Rig på flavonoider, især luteolin. Persille har vist sig at være en stærk antioxidant og er en glimrende kilde til vitamin C, A og betacaroten.

Ved at inddrage de ovenstående råvarer i din daglighed, vil du derved hjælpe kroppen med at opnå en naturlig detox, og du kan gå foråret og sommeren i møde med en sund og slank krop. 

Beauty-tip: Brug solcreme året rundt

Plan OrganicComment

Hvis du vil passe på din hud og undgå solskader, anbefaler vi at du bruger solcreme året rundt. De skadelige UVA-stråler hører nemlig ikke kun sommeren til, og derfor er et af de bedste skønhedstip at huske solcreme på alle årstider. 

UVA- og UVB-stråler 

UVB-strålinger er dem, der giver os D-vitamin og gør os sommerbrune, men også dem der forårsager solskoldninger og risiko for hudkræft. UVA-strålerne er til gengæld dem, der trænger dybere ind i huden og kan forandre cellerne over længere tid. Dette kan forårsage aldring af huden, pigmentforandringer og hudkræft.
 
UVA-stråler, der er tilstede hele året, kan trænge igennem glas og skyer og udgør 95% af alle UV-stråler, der rammer jorden. UVB-strålerne bliver til gengæld bremset af glas og skyer, og dækker kun de restende 5%. Det er derfor vigtigt at huske beskyttelse af huden året rundt, så du er godt beskyttet mod de skadelige UVA-stråler. Du kan tjekke om din solcreme dækker UVA-stråler ved at kigge efter det runde mærke med UVA på emballagen. 

Soltips

Det bedste du kan gøre for din hud, er at benytte rigeligt med solbeskyttelse. Så længe du anvender rigelige mængder af solcreme (vi anbefaler en teskefuld solcreme til ansigtet og halsen, og et fyldt shotglas til resten af kroppen), vil en SPF 15 være den mest beskyttende med lavest risiko for irritation. Vi anbefaler derfor minimum SPF 15 i alle dagtimer, hele året rundt. 

For at beskytte din hud yderligere, er det vigtigt, at du bruger en antioxidantserum under din solcreme, da dette øger beskyttelsen gevaldigt. Antioxidanterne hjælper din hud til selv at beskytte sig mod solens skadelige stråler og er samtidig med til at genoprette eventuelle solskader. Vi anbefaler derfor, at du inkluderer en god antioxidantserum i din daglige hudplejerutine. Husk på at 80% af alle alderstegn, såsom pigmentforandringer, linjer, rynker osv. er forårsaget af ydre påvirkninger. Heraf er solen den største synder. 

Økologisk solcreme 

Vi anbefaler tillige at du benytter dig af en økologisk solcreme for derved at reducere din eksponering overfor giftstoffer. Nogle af de giftstoffer du udsættes for kan være ekstremt skadelige, så en økologisk bevidst livsstil, også når det gælder solcreme, er vigtig! Vælg derfor altid økologisk solcreme. 

Du kan læse meget mere om, hvorfor du skal vælge økologisk hudpleje her

Vi anbefaler at du gør det til en fast del af din skønhedsrutine at beskytte din hud med solcreme – så er du sikker på, at din hud altid er sund og klar til at imødekomme omverdenens strabadser.

UNDGÅ DISSE SYV HORMONFORSTYRRENDE STOFFER

Plan OrganicComment

Hvorfor skal du undgå hormonforstyrrende stoffer? Det er en kendt sag, at forebyggelse er bedre end helbredelse. Det gælder også for problemet med kemiske og hormonforstyrrende stoffer. Vores hormoner er med til at styre mange af de ting, som sker inde i vores krop. Hormonerne er blandt andet med til at styre, hvordan fosteret udvikles i sin mors mave under en graviditet, og hormonforstyrrende stoffer kan derfor påvirke hormonbalancen.   

Sammen med Breast Cancer UK kommer vi her med anbefalinger til, hvilke ingredienser du skal undgå i din hverdag. Så længe disse hormonforstyrrende stoffer er tilladt i kosmetik og plejeprodukter, må du selv sørge for at undgå produkter, hvor disse hormonforstyrrende stoffer er i. 

PARABENER

Parabener anvendes som konserveringsmiddel i fx shampoo, ansigtscremer og bodylotion. Dette er blandt andet med til at sikre holdbarheden på produkterne, men har ingen specifikt kosmetisk formål. Nogle parabener er mistænkt for at have østrogenlignende virkninger, og det er derfor vigtigt at undgå disse. Kig på ingredienslisten og undgå særligt disse hormonforstyrrende stoffer: butylparaben, methylparaben, ethylparaben og propylparaben.

PHTHALATER

Phthaler anvendes som opløsningsmiddel i dufte, til at bibeholde farve og til at gøre alkohol i parfume udrikkeligt. Diethyl Phthalate (DEP) anvendes i EU og mistænkes for at fremme forekomsten af brystkræft. Det er særligt vigtigt at være opmærksom på ingredienslisten i parfume, neglelak og hårspray for at undgå hormonforstyrrende stoffer.

SYNTETISK MUSK

Syntetisk musk anvendes som duftstof i kosmetik, parfume og aftershave. Undgå særligt Polycyclic musk, galaxolide (HHBC) og tonalide (AHTN), som alle er mistænkt for at være hormonforstyrrende stoffer, da de har en østrogenlignende virkning. Syntetisk musk kan ophobes i levende væv og mistænkes for at forstyrre hormonsystemet og forstærke effekten af andre kemikalier.

ALUMINIUM

Aluminium anvendes i deodoranter, antiperspirant, læbestift og nogle tandpastaer. Aluminiumchlorid og aluminiumchlorhydrat er kendt for at have østrogenlignende virkning, og får affaldsstoffer til at hobe sig op i din krop. Sørg derfor for at undgå disse hormonforstyrrende stoffer i din hverdag.

TRICLOSAN

Triclosan anvendes i antibakterielle sæber, deodoranter og tandpastaer som konserveringsmiddel og til at reducere bakterievækst. Triclosan er tilladt at anvende som konserveringsmiddel i udvalgte kosmetiske produkter i en koncentration på op til 0,3 %. Vi anbefaler dog at undgå triclosan, da det er mistænkt for at kunne udvikle resistens hos bakterier og for at være blandt de mange hormonforstyrrende stoffer.

FORMALDEHYD

Formaldehyd anvendes i sæbe (særligt håndsæbe), makeup og neglelakhærder og er et konserveringsmiddel, der er allergifremkaldende og mistænkt for at være hormonforstyrrende.

UV-FILTER

UV-filtre såsom benzophenones, ethylhexyl methoxycinnamate og homosalate tilsættes solcreme for at beskytte huden mod de skadelige virkninger af UV-lys. Disse er også tilsat andre produkter for netop at beskytte mod UV-skader under opbevaring. De hormonforstyrrende stoffer ophobes i fedtvævet og kan forstærke effekten af andre kemikalier.

Ved at undgå produkter, der indeholder ovenstående stoffer, minimerer du derved udsættelsen for hormonforstyrrende stoffer. Vi anbefaler derfor, at du så vidt muligt undgår disse helt og i stedet vælger sunde og miljøvenlige alternativer. 

HVORFOR ØKOLOGISK HUDPLEJE?

Plan OrganicComment

Økologisk hudpleje er langt mere end overfladisk! Hvor de fleste sagtens kan forstå fordelene ved økologisk kost, så stiller mange spørgsmålet: Hvorfor økologisk hudpleje? Vi kommer her med svaret på, hvorfor du netop skal vælge økologisk hudpleje.   

 

PESTICIDER ER GIFTSTOFFER

Pesticider er ekstremt giftige. Ikke bare overfor utøj i planter, men så sandelig også overfor os mennesker. De optages i kroppen gennem fødevarer (særligt frugt & grønt), hudplejeprodukter og vand. At vælge økologisk hudpleje reducerer ikke bare din eksponering overfor giftstoffer, men er også med til at passe bedre på vores omverden.

 

VORES STØRSTE ORGAN

Vidste du, at 60 % af alt det huden udsættes for optages i kroppen. Faktisk er huden dit største organ, og det huden udsættes for - selv i ganske små mængder - finder vej til blodbanerne og dermed videre ind i kroppen og dens organer. Nogle af de giftstoffer du udsættes for kan være ekstremt skadelige, så en økologisk bevidst livsstil, også når det gælder hudpleje, er vigtig! Vælg derfor altid økologisk hudpleje.

 

HUDPLEJENS “COCKTAIL EFFEKT”

En gennemsnitlig kvinde bruger mellem 20-44 produkter om dagen. De ingredienser kroppen eksponeres for betyder samtidig en langsom men sikker ophobning af stoffer i kroppen. Nedenfor har vi listet de ingredienser som du skal være opmærksom på, og hvilke mulige bivirkninger disse kan have. Ved at vælge økologisk hudpleje, siger du dermed farvel til disse ingredienser, og reducerer din eksponering overfor giftstoffer.   

 

ØKOLOGISK MAKEUP

Du behøver ikke gå på kompromis med din makeup eller hudpleje, fordi du vælger økologisk. Det er The Organic Pharmacy et godt eksempel på.

The Organic Pharmacy tilbyder et stort udvalg af økologisk makeup, som naturligvis er helt fri fra kunstige konserveringsmidler og parfumer. Vi bruger udelukkende mineralske farvestoffer, økologiske urteudtræk og antioxidanter for at styrke hudens forsvar.

Vi er særligt glade for vores økologiske mascara, der er blevet rost til skyerne, og som giver de kemiske mascaraer kamp til stregen.

Hvis du endnu ikke kender til The Organic Pharmacys spændende verden, så er vores økologiske hudplejesæt Discovery Kit ligeledes et rigtigt godt sted at starte. Så får du allerede i dag sund og smuk hud ved hjælp af økologisk hudpleje, og helt uden giftstoffer!

KIM KARDASHIANS SKØNHEDS MUSTHAVE!

Plan OrganicComment

Kim Kardashian afslører på sin blog hemmeligheden bag hendes perfekte hud, som blandt andet tæller The Organic Pharmacy Rose Facial Cleansing Gel. 

For nylig skrev Kim Kardashian på sin blog, at rose var den eneste duft, der ikke gjorde hende syg under hendes sidste graviditet. Duften af rose har siden fulgt Kim Kardashian, og hun sværger til denne.  

Alle ved, at en kvindes krop går igennem et væld af forandringer under en graviditet, herunder alt fra cravings til duftoverfølsomhed. Dette var også tilfældet for Kim Kardashian, hvis anden graviditet ikke var anderledes. 

”Jeg blev forelsket i duften af rose under min sidste graviditet, hvor alle andre dufte gav mig kvalme. Jeg elsker den simpelthen”. 

Et af de produkter, som Kim Kardashian sværgede til under hendes graviditet, og som hun stadig er stor fan af, er Rose Facial Cleansing Gel. 

Rose Facial Cleansing Gel fra The Organic Pharmacy er en mild rensegel. Den giver en smuk glød, da den indeholder rose og hyben. Rensegelen indeholder også morgenfrue og aloe vera, som kan hjælpe dig, der har en tendens til rødmen i huden. 

Rensegelen er specielt velegnet til brug om morgenen, da den virker meget forfriskende og opløftende. 

KHLOE KARDASHIAN ER OGSÅ FAN 

Kim Kardashians søster Khloe Kardashian er også stor fan af The Organic Pharmacy. Khloe Kardashian bruger en kombination af flere produkter og er særligt vild med Double Rose Rejuvenating Cream. Hun har tidligere fortalt, at hun bruger fugtighedscremen sammen med en olie for derved at tilføre ekstra pleje om natten. 

Double Rose Rejuvenating Creme er en let og plejende creme med rose, hyben, ingefær og morgenfrue. Det unikke ved cremen er, at den genopbygger cellerne, styrker blodkarrene og får huden til at stråle. Og hvad betyder det? Kort sagt, at den fugter, beskytter og mindsker rødmen i huden. 

Vi kalder den “Double Rose”, fordi den både indeholder rose og hybenrose. 

Double Rose er vores bedst sælgende ansigtscreme, forbi den giver øjeblikkelig lindring til fugthungrende hud, og vi er ikke i tvivl om, at du også vil elske den! 

Vi forstår godt, hvorfor søstrene Kardashian sværger til The Organic Pharmacy!  

Er du i tvivl om, hvilken creme der passer til din hudtype, så klik dig videre her og bliv klogere på, hvilke The Organic Pharmacy produkter, der passer til netop dig. 

Find din nærmeste The Organic Pharmacy forhandler her.

Tip: Derfor vil du elske tørbørstning

Plan OrganicComment

Tørbørstning er ikke kun en måde at få blød hud på. Det er også en metode, der reducerer cellulite og booster lymfesystemet. Og så kan du gøre  det derhjemme!

Det lyder måske skørt at børste tør hud, men ikke desto mindre er det en effektiv metode til at pleje din krop på og gøre mere end blot at fjerne døde hudceller. 

SLUT MED AT FRYSE

Tørbørstning er en simpel, men meget effektfuld måde at reducere cellulite, dræne lymfesystemet og opstramme og give ny næring til huden på. 

Desuden har tørbørstning også en anden fordel her i vinterkulden: Du får varmen! Hvis du er en frossenpind, er det den bedste start på dagen. 

Det kræver kun to ting, så er du klar til at børste dig til en smukkere hud og sundere krop: En børste og Detox Cellulite Body Oil. 

TØRBØRSTNING TRIN FOR TRIN

Tag først et bad, tør huden og påfør 4 pump Detox Cellulite Body Oil på børsten. Start ved fødderne og arbejd dig opad mod hjertet. 
Bevæg dig derefter videre til lårene og derefter ballerne – her skal børsten bevæges i store cirkler. 

På maven skal du bevæge børsten i cirkler med uret. Det er vigtigt, fordi det hjælper med at mindske oppustethed og hjælper fordøjelsen i gang. 

Så er det armene og brystpartiets tur – på brystet skal børsten bruges ganske forsigtigt, da huden er mere sart i dette område. 

FORDELE VED TØRBØRSTNING

Der er mange fordele ved at begynde på tørbørstning – udover at du slipper for at starte kolde vinterdage med at ryste af kulde:

* Øger blodcirkulationen
* Forbedrer ilttilførslen
* Gør huden mere fast
* Reducerer hævelser
* Fjerner døde hudceller
* Giver næring og fugt til huden
* Mindsker cellulite
* Får huden til at se yngre ud
* Afhjælper oppustethed og sætter gang i fordøjelsen

DET SKAL DU BRUGE TIL TØRBØRSTNING

Skin brush – den naturlige børste sikrer, at du kun bruger det bedste på din hud. Denne her er fremstillet af  de bedste naturmaterialer. 

Detox Cellulite Body Oil – denne oplivende olie kan både bruges til tørbørstning eller alene. Den indeholder blandt andet solsikkeolie, jojoba, grape, rosmarin og fennikel. Den hjælper kroppen til at komme af med giftstoffer, detoxer og stimulerer blodcirkulation. 

Tørbørstning er i øvrigt en anerkendt metode til at forbedre kroppens tilstand.

Se i videoen, hvordan du får mest ud af tørbørstning