VELKOMMEN TIL PLAN ORGANIC


Igennem de seneste cirka 10 år har vi specialiseret os i import og salg af økologiske pleje- og skønhedsprodukter i den absolut bedste klasse.

Vi gør det fordi vi har en holding til den verden vi lever i. En holdning til de ting vi forbruger. Og ikke mindst en holdning til hvordan disse ting fremstilles. Og særligt når det gælder produkter vi bruger på og i vores krop mener vi at det er vigtigt at være påpasselig.

Men det handler også om vores fælles jordklode. Vi synes godt det kan betale sig at passe på naturens ressourcer. At passe på miljøet. Og derfor stiller vi store krav til de leverandører og brands vi samarbejder med. Også de skal have en holdning til det de laver. De skal være passionerede. Og de skal vide hvad de arbejder med!

Idag har vi et tæt samarbejde med ialt 8 eksklusive brands. Hver især er de førende indenfor netop deres felt og produkterne er i absolut topklasse.

Her på Plan Organics hjemmeside kan du finde lidt indledende informationer om hvert brand, ligesom du kan læse lidt mere om vores holdning til økologi og bæredygtighed. Naturligvis finder du også links til hvert af de brands vi har under paraplyen.

Vi håber du finder masser af inspiration til din daglige krops-, hår- og skønhedspleje blandt vores brands. Og vi lover dig, at vi til hver en tid vil arbejde på at bringe økologien ned i øjenhøjde. Det synes vi er det mest naturlige!

Glem ikke at tilmelde dig vores nyhedsbrev og at “like” os på Facebook! Så sikrer du, at du til hver en tid er helt opdateret omkring hvad der sker hos os!

Dit Plan Organic team!

Økologi i øjenhøjde

Igennem de senere år er der kommet et væld af alternativer til den konventionelle skønheds-industri. Vi hilser alle sikre, sunde og meningsfulde tiltag indenfor økologisk skønhedspleje velkommen. 

Hos Plan Organic arbejder vi med nogle af de absolut førende mærker i verden. Vi stiller krav til ingredienser, bæredygtig produktion og ikke mindst kvaliteten af slutprodukterne. Men vi forsøger også at arbejde med virksomheder der generelt har en ligefrem og logisk tilgang til økologi. 

For os er økologi en naturlig selvfølge. Desværre er vi endnu dér, hvor de økologiske alternativer kræver lidt mere af forbrugeren, end de nemme, bekvemme og billige produkter man kan hente i ethvert supermarked

DU har som forbruger muligheden for bevidst at træffe et valg der går i en sund og bæredygtig retning. Vores forhandlere vil hellere end gerne sætte dig ind i hvordan vores produkter er produceret, hvad der er i dem og hvordan du får optimal udnyttelse af dem. Det eneste du skal gøre er at spørge! Og vi lover dig, at vi holder os til logiske forklaringer, ingredienser der giver mening og produkter du bliver super glad for!

Det forventer vi selv af de produkter vi bruger, elsker og anbefaler til vores nærmeste. Det skal du selvfølgelig også kunne forvente! 

Det er det vi mener med at få økologien ned i øjenhøjde

Din Plan Organic garanti

Der er mange ting vi slet ikke ønsker at vide!

Vi ønsker ikke at vide hvor mange kemikalier vi belaster kroppen med, når vi dagligt går i bad, bruger shampoo, styling produkter, hudcreme mv. For slet ikke at tale om sminke!

Det er lidt som strudsen der stikker hovedet i busken og håber på at ingen ser den, før faren er drevet over.

Men i virkeligheden burde skadelige kemikalier i skønhedsprodukter i den grad optage os! 

Indholdet af petro-kemikalier, tilsætningstoffer og konserveringsmidler i langt de fleste konventionelle produkter ligger naturligvis altid bekvemt under de tilladte EU grænseværdier. Men det ændrer ikke på at det er et mudret sammensurium af regler, undtagelser og “særlige hensyn”, der styrer hvad DU belaster kroppen med! 

Vi har valgt en helt anden tilgang til hele dette område.

Vores produkter indeholder ikke kunstig kemi. Ingen unødige stivelser, farver og konserveringsmidler. Og ingen ingredienser som vi end ikke kan udtale navnene på! Vi vil vide hvad der er i produkterne og vi vil vide HVORFOR de er der! 

Når du køber et produkt fra et af Plan Organics brands kan du forvente at de har gjort sig umage med at finde de fineste planter, lave de bedste ekstrakter og blande de bedste ingredienser i det slutprodukt du ender med at have stående på hylden derhjemme.

Vi synes du skal stille krav til de produkter du køber. Vi synes du skal stille spørgsmål når du køber ind. Ikke bare skønhedsprodukter, men sådan helt generelt. Kun på den måde kan du være med til langsomt, men sikkert at skubbe i den rigtige retning. Og vi kan garantere dig for, at vores produkter kan klare at der stilles endog meget høje krav til dem. For de er netop lavet med en kritisk indstilling til ingredienserne i baghovedet.